Voor sporters

MOOOST werkt samen met sporters in 1-op-1 coachingsessies. Jouw vraag staat centraal. Enkele voorbeelden van vragen waarmee sporters naar mij komen:

  • Ik ben snel afgeleid tijdens een wedstrijd. Hoe vind ik mijn focus terug?
  • Ik ben erg kritisch op mezelf. Hoe kan ik fouten accepteren?
  • Ik ben zo zenuwachtig voor een wedstrijd. Hoe kan ik beter met wedstrijdspanning omgaan?
  • Ik heb de laatste tijd weinig zin om te trainen. Hoe raak ik weer gemotiveerd?

Ook kan ik met je meedenken tijdens belangrijke overgangsmomenten. Wat komt er kijken bij de overstap van junior naar senior? Hoe vind je jouw draai bij een nieuwe club? Welke studie past bij jou?

We nemen de tijd die ervoor nodig is om jouw vraag te beantwoorden. We gaan met elkaar in gesprek, we bekijken filmpjes ter inspiratie en we doen opdrachten en oefeningen. Thuis en in jouw sportomgeving ga je zelf aan de slag met het trainen van je mentale vaardigheden. Zoals doelen stellen, reflecteren, focussen, ontspannen, visualiseren, accepteren en flexibel denken.

Nieuwsgierig geworden naar wat MOOOST voor jou kan betekenen? Vul hieronder het contactformulier in voor het maken van een kennismakingsafspraak (€30) op dinsdag of woensdag in Gorinchem.

Contactformulier

    Dit contactformulier wordt op de achtergrond tegen spam beschermd door reCAPTCHA.
    MOOOST gaat zorgvuldig met uw contactgegevens om. Zie artikel 9 van de algemene voorwaarden (rechts onderaan de pagina).