Over Anouk

“Ik word blij van het werken met kinderen en jongeren. Voeg daar een liefde voor sport en een passie voor leren en presteren aan toe. Een ideale mix voor het werk dat ik met veel plezier doe. Ik vind het bijzonder dat ik een tijdje mee mag lopen in het leven van een sporter. Zo mooi om de groei te zien die de jongens en meiden doormaken. Een stil, verlegen meisje dat na een aantal weken vol geuren en kleuren over haar wedstrijd vertelt. En ook in de klas vragen durft te stellen. Een jongen die van torenhoge wedstrijdstress naar gezonde zenuwen is gegaan. Daar doe ik het voor.”

MOOOST Sportpsychologie staat voor persoonlijke begeleiding door een betrokken sportpsycholoog: Anouk van den Berg. Ik begeleid sporters van elk niveau in de meest uiteenlopende takken van sport.

Ik ben opgeleid als ontwikkelingspsycholoog. Daarna heb ik mij gespecialiseerd tot SPORTPSYCHOLOOG VSPNĀ®. In 2014 ben ik begonnen met MOOOST, mijn eigen sportpsychologiepraktijk. Ik woon en werk met plezier in Gorinchem. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan.


Positief Coachen Gorinchem

MOOOST is verbonden aan het platform Positief Coachen Gorinchem. In het seizoen 2020-2021 verzorg ik, in samenwerking met Gorinchem Beweegt, een workshopreeks voor de Gorcumse sportverenigingen. Trainers, ouders en bestuurders krijgen praktische tips en tools om jonge sporters op een positieve manier te begeleiden. Bekijk hier de website voor meer informatie en het volledige programma.

Ik kom graag met je in contact. Om je meer te vertellen over al het moois dat sportpsychologie jou of je kind te bieden heeft. Stuur mij via het contactformulier je vraag en je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Contactformulier

    Dit contactformulier wordt op de achtergrond tegen spam beschermd door reCAPTCHA.
    MOOOST gaat zorgvuldig met uw contactgegevens om. Zie artikel 9 van de algemene voorwaarden (rechts onderaan de pagina).