Begeleiding voor sportouders

Hoe ondersteun je jouw kind?

MOOOST begeleidt sportouders naar positieve betrokkenheid bij de sport van hun kind. Welk oudergedrag is het meest behulpzaam voor de sportieve ontwikkeling van jouw kind? Vragen die aan bod kunnen komen zijn:

  • Wat zeg je voor, tijdens en na een wedstrijd?
  • Hoe help je jouw kind beter omgaan met fouten?
  • Wat doe je als jouw kind heel zenuwachtig is voor een wedstrijd?
  • Het ondersteunen je jouw kind bij het maken van lastige keuzes, bijvoorbeeld bij het kiezen van een nieuwe trainer, club of school?

Wat heb je zelf nodig?

Hoe wens jij invulling te geven aan jouw taken en rol als sportouder? Sportouder zijn is een vak apart. Je hebt de nodige ballen in de lucht te houden: de organisatie van een sporthuishouden, de relatie met de trainer en het managen van je eigen emoties over de prestaties van je kind. MOOOST geeft inzichten hoe je met al deze situaties om kunt gaan. Zodat je samen met je kind kunt genieten van de sportreis,  waar die dan ook moge eindigen.

Blogs

Lees en leer meer over aansprekende onderwerpen voor sportouders. Ga hier naar de blogpagina en kies een onderwerp waar je interesse naar uit gaat.

Kennismakingsafspraak

Vul hieronder het contactformulier in voor het maken van een kennismakingsafspraak (€30) op dinsdag of woensdag in Gorinchem. Je krijgt persoonlijk advies passend bij jouw situatie en die van jouw kind.

Klik hier om direct door te gaan naar de pagina met informatie over de individuele mentale begeleiding voor jonge sporters.

Contactformulier

    Dit contactformulier wordt op de achtergrond tegen spam beschermd door reCAPTCHA.
    MOOOST gaat zorgvuldig met uw contactgegevens om. Zie artikel 9 van de algemene voorwaarden (rechts onderaan de pagina).